Wedstrijdverslag S.P.S. F1 - sc Welberg F1

S.P.S. F1 - sc Welberg F1 (competitie)

S.P.S. F1 verslaat koploper Welberg F1

Op woensdagavond heeft de F1 van S.P.S. een prima resultaat behaald door in eigen huis met 2-1 te winnen van Welberg. Deze wedstrijd stond eigenlijk gepland voor 4 mei, maar i.v.m. de mei vakantie is deze naar woensdag 17 april verplaatst. Drie weken geleden werd nog kansloos met 3-0 verloren.

1

Foto 1: Silvijn.

2

Foto 2: Michael.

S.P.S. begon sterk aan de wedstrijd en het was Wilco die op aangeven van Carmen al na één minuut de  score opende; 1-0. Welberg die bij een overwinning nog kans maakte op het kampioenschap liet het hier niet bij zitten en trok vol ten aanval. Ze kregen dan ook een goede kans op de gelijkmaker, maar het was Wesley die prima redde.

3

Foto 3: Wesley.

4

Foto 4: Carmen.

Het spel ging op en neer en beide teams kregen wat kleine kansjes. Het zag er naar uit de we gingen rusten met een 1-0 voorsprong, maar daar dacht Maikel (boem-boem Feijtel) anders over. Het was S.P.S. die op een meter of 13 van het doel een vrije trap kreeg en het was Maikel die de bal snoeihard in de kruising schoot. 2-0 ruststand.

5

Foto 5: Reevay.

6

Foto 6: Annika en Patrick bij een hoekschop.

In de rust werd aangegeven dat we nog niet hadden gewonnen en dat we nog een helft moesten spelen en dat Welberg er alles aan zou doen om toch nog te winnen. In de tweede helft golfde het spel op en neer zonder echte grote kansen aan beide kanten. Het leek er dan ook op dat de wedstrijd in 2-0 zou eindigen.

Welberg zette in de slotfase nog alles op alles om een doelpunt te maken. Twee minuten voor het einde van de wedstrijd ging een speler van Welberg goed door en schoot de bal netjes in het hoekje van het doel. 2-1. Zo werd het toch nog spannend en S.P.S. moest er nog alles aan doen om de voorsprong vast te houden. Door er met z’n allen hard voor te werken lukte dit en eindigde de wedstrijd in een 2-1 overwinning voor S.P.S.

Door deze overwinning sluipt de F1 naar de top van de ranglijst.